Viața în Marea Britanie

Pe 3 Aprilie am împlinit un an de când sunt in Marea Britanie. A fost o tranziție destul de scurtă deoarece am am fost nevoit să plec din Franța și să mă stabilesc aici cu noul job în câteva zile.

Ultima bere în Nimes – Sudul Franței

Schimbarea a venit într-un moment prielnic, deoarece șederea noastră (a mea și a Anei) în Franța era pe sfârșite și trebuia să revenim în România. Cât am stat în Sudul Franței am fost atât de amorțit încât nu am reușit să mă dezvolt. Am vizitat foarte multe locuri frumoase, am mâncat tot ce se putea local dar tot timpul lipsea ceva… the sense of purpose.

Dar aici cred că am greșit eu. Am căutat sensul și menirea în standarde învechite. De mic am fost învățat că trebuie să ai un job, trebuie să te căsătorești, să faci copii și să îi crești apoi ciclul continuă cu nepoții până ajungi în pământ. Dar nu cred că trebuie să ne mai raportăm la standardele aceastea, nu?


„Viaţa poate fi trăită oriunde. Decorul nu are nicio importanţă, esenţială este intensitatea.”


Cezar Petrescu

De aceea voi încerca să postez aici cât mai multe articole cu locurile pe care le-am vizitat și le voi vizita. Poate fi considera un gid neoficial de călătorie și descoperire.

Primul selfie în UK – Pentru că, de ce nu?

Și după ceva săptămâni de ”acomodare” am începutul și noul job.

Trenurile nu se construiesc singure

Aici am întâlnit foarte mulți oameni faini și am învățat și încă învăț foarte multe lucruri de la ei. Din păcate observ și o diferență enormă între mine crescut în blocul de est al Europei și cei crescuți în țările vestice.

Dar, omul cât trăiește învață. De aceea am zis să documentez puțin această schimbare cu foarte multe fotografii și impresii din locuri noi cu lucruri faine și cu oameni buni.

Până la următorul citat mă puteți găsi pe Instagram și pe Twitter unde postez mai des.
1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.