Recenzie Casio AW-590-1AER

Primul meu G-Shock l-am cumparat in octombrie. Am decis, ca in fiecare an de ziua mea, sa-mi cumpăr câte un ceas. De ce? Pfff… pai trec anii și te uiți în urmă cu jale.

Anul acesta am luat un CASIO AW-590-1AER de pe eMag. De fapt, de la Smart Solutions, partener eMag. Acum îl puteți cumpăra, de pe cautceas.ro la 300 ron cu cca 50 ron discount.

G-shock AW590-1AER Un review complet va fi postat pe blogul www.taratech.ro #casio #gshock #taratech #review #recenzieceas

A photo posted by Taradaciuc Alexandru (@taradaciuc) on


Să vedem ce detalii tehnice are acest ceas…

Dispaly Analog și Digital. Te ajută foarte mult când călătorești și vrei să setezi ora locală, putând alege din meniul de time zones sau il poti seta manual.

Mecanismul: Este cu quarț (baterie). Nu trebuie să ai grijă să-l întorci în fiecare zi ca pe un ceas mecanic. În funcție de utilizare o baterie poate ține câțiva ani buni.

Carcasa: G-SHOCK reprezintă o divizie a ceasurilor CASIO, făcute special să îndure multă „bătaie”. Carcasa este făcută dintr-un plastic dur și cu un capac de inox prins cu șuruburi. Rezistă la 20 ATM, adică te poți scufunda cu el până la 200 metri fără probleme. Cureaua este din rășină, foarte rezistentă și foarte ușoară.

Dimensiunea ceasului este mai mică decât G-SHOCK-ul tipic, având diametrul carcasei de 46 mm și o grosime de doar 15.

Alte funcții interesante: Alarmă (4x), timer, cronometru, cadran luminat de un led destul de puternic, calendar, antishock, afisare 24 ore digital – cadran 12 ore.

După o lună de utilizare constantă, ceasul arată ca nou și nu pot spune că am avut mare grijă de el. Îl folosesc mai ales la servici unde intru frecvent în contact cu soluții și emulsii corozive.

Dacă doriți să îl cumpărați vă invit să intrați pe site-ul cautceas.ro. Fiecare cumpărătură pe care o faceți folosind linkul de mai sus mă va ajuta să fac mai multe recenzii despre ceasuri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.