Mirela Retegan – sau Antreprenorul părinților vine la Iași

Recunosc, îmi este foarte greu să vorbesc despre copii. De ce? Pentru că încă nu am. Dar ca și tine dragă viitor tătic sau viitoare mămică veți avea copii și va terbui să învățați cum să îi creșteți cel mai bine.

Moda „cum am fost crescut eu” nu prea mai funcționează în zilele noastre pentru că ne-am făcut orășeni. Am vândut casa bunicilor pentru că nu o folosea nimeni. Am dat experiența de la țară pe cea virtuală din Hay Day sau Farm Heroes sau alte joculete de pe facebook. Și aici mă uit la tine părinte denaturat ce ești. Neehhh… stai relax… glumeam cu părintele denaturat.

Problemele nu sunt jocurile pe calculator sau televizorul ci lipsa de timp și răbdarea pe care o mai ai pentru copilul tău după o zi de muncă,10-11 ore, istovitoare.

Când vine țâncul tău și începe să zbierle și să facă precum toți dracii ce faci? Il pui în fața calculatorului la un jos sau îi arunci tableta în mână doar să ai și tu 10 minute de respiro.

 Mirela Retegan este îmblânzitoarea de țânci. De fapt nu.. greșesc… ea te învață pe  cum să-ți faci copilul să „țină” cu tine.

Cum? Prin jocuri.

joc2

Sa luăm un caz simplu: Se ia un tată care îți duce copilul la grădiniță/școală primară. Copilul este puțin mofturos că ai îndrăznit să îl trezești tu dimineața… când somnul e cel mai dulce și el visa o prăjitură mare cu jeleu.  Acesta începe să zbiere și să tragă de centura de siguranță de la scaunul special pentru copii mici (am menționat acest lucru pentru că văd mereu în trafic copii mici, mici singurei pe bancheta de spate fără scaun special și fără centură de siguranță) și să bată din picioare, tu ce faci? Te răstești la el? Te îi dai un telefon cu un joc doar să tacă? Sau joci câteva joculețe cu el să-l faci mai atent și să-i induci o stare de curiozitate?

joc1

Dacă ești curios care e noua „tehnologie” în creșterea copiilor cum trebuie te invit la Campionatul National de Joaca pentru Parinti in Iași 16 octombrie ora 10 la Hotel GRAND TRAIAN (Piata Unirii, nr.1), Sala Eminescu.

cnjp-iasi

Campionatul Național de Joacă pentru Părinți va avea loc în mai multe orașe ale țării:

– 16 octombrie: Iași;

– 28 octombrie: Brașov;

– 5 noiembrie: Timișoara;

– 6 noiembrie: Cluj-Napoca;

– 19 noiembrie: Bacău;

– 20 noiembrie: Constanța.

Biletele le puteți cumpăra de pe Eventim

Evenimet susținut și recomandat de  Kooperativa Iasi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.