Liber colegu’?

De ceva timp cochetez cu ideea de a-mi cumpara o stație pentru mașină. Acum să nu credeți că am un bolid de formula 1 sau merg ca un descreierat pe drumurile noastre naționale. Dar ideea de a putea comunica cu alți participanți la trafic și de a ști în permanență unde stau ”băieții” face mai relaxant drumul.

Acum cateva luni am luat o amenda, de viteza, pentru ca am depășit un alt omuleț și am depășit limita de viteză. Deși am aveam vizibilitate, mi-am luat toate măsurile de precauție, dar ce să vezi, am depașit puțin și hop au sunat sirenele.

Olti a imortalizat si nenea politistul. Reminder de la prima amenda din viata mea.

Asta e, am scăpat ușor cu câteva sute de lei ”dezlipite” din portofel. Plătite cu chitanță, să nu se interpreteze greșit.

Mă gândeam să cumpăr un Midland Alan 100 Plus B. Am citit câteva recenzii pe net, m-am zgâit prin geamuri in Dedeman și în Altex și pare construită bine dar nu știu ce antenă să cumpăr. Am vazut că unii folosesc o antena mică, alții folosesc antenă de 1000 de metri. Tehnic vorbind cu cât miezul de cupru și lungimea tijei sunt mai mari cu atât semnalul este mai puternic, nu?

Voi folosiți stație de emisie-recepție pe mașină? Ce recomandati, Midland, PNI, TTi?

Drumuri bune!

4 Comments

  1. Recomand Midland boss. Ideea e următoarea când vine vorba de antenă: nu trebuie sa fii la București și să auzi dacă intrarea in Iași e liberă, te interesează calitatea emisiei și recepției pe distanțe relativ scurte ( maxim 20 km ). Ce e mai mult înseamnă și timp, iar in timpul ăla poate să apară nenea polițistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.