FinTech Camp Hackaton Iasi

Acum ceva timp un prieten intreba pe facebook care este cea mai buna platforma online pentru banci si care mai are si suport mobile.  Am cautat variantele demo a site-urilor de banking a catorva banci din Romania dar nu am gasit mare lucru, cateva screenuri o descriere mai mult sau mai putin relevanta… asa ca nu stiu ce sa recomand. Sincer eu holosesc Homebank-ul de la ING si merge de minune.

Dar nu despre banci vroiam sa vorbesc in acest articol ci despre cei ce fac aplicatiile de mobil pentru banci sau aplicatii de mobil/web pentru plati online.

FinTech Camp, primul hackathon din Romania pentru industria fintech

Iasi, 21 aprilie 2016

„Tehnologia financiara (fintech) este unul dintre domeniile cu mare potential la nivel global, avand menirea de a construi noi modele de business prin care bancile, firmele de asigurare, brokerii financiari si alti actori din piata, sa poata oferi cele mai bune servicii clientilor si partenerilor de afaceri.

Intr-un context in care tehnologia schimba paradigme din ce in ce mai frecvent, este o provocare pentru orice startup sau freelancer sa creeze un produs ori un serviciu care sa schimbe din temelii felul in care circula banii si sunt prestate serviciile financiare.

Suntem increzatori ca Fintech Camp va constitui punctul de plecare al unei comunitati nationale sau chiar regionale de persoane implicate in industria fintech, si avem deja discutii incepute pentru organizarea editiilor ulterioare ale hackathonului in Bucuresti si Helsinki,” a declarat Andrei Neagu, Project Manager al Fintech Camp.

Participarea la Fintech Camp este gratuita, fiind posibila in urma unei selectii preliminare a persoanelor inscrise, in functie de interesul si experienta lor anterioara in domeniu. Inscrierile sunt deschise pe site-ul evenimentului, hackathon-ul fiind dotat cu premii in bani si produse, ce vor fi anuntate in curand de catre organizatorii evenimentului.

Pentru detalii suplimentare si parteneriate media / comerciale, puteti contacta echipa de organizare a evenimentului la hello@fintech.camp”

Sursa: fintech.camp

Sper sa ajung si eu la eveniment sa vad „spuma” ieseana la munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.