eMag inghite si PC Garage

Stirea zilei care bate la portile noastre este ca cei de la eMag au achizitionat PC Garage. Marius Ghenea, omul de business din spatele acestui magazin a precizat ca: „Această tranzacție reprezintă trecerea PC Garage într-o etapă superioară din punctul de vedere al dezvoltării business-ului, în România și regional„.

PC Garage nu moare totuși. El va fi menținut sub brandul actual aducându-se doar îmbunătățiri.

PC Garage este un nume puternic și apreciat care a reușit să crească prin servicii bune oferite clientului, prin specializare și cunoaștere foarte bună a produsului și a industriei. Apreciez comunitatea puternică din spate și oamenii talentați din echipă. Având în vedere creșterea industriei de jocuri peste tot în lume și poziționarea foarte bună a PC Garage în această zonă, vom investi în dezvoltarea regională și creșterea gamei de produse și servicii„, a arătat Iulian Stanciu, CEO și acționar eMAG.

E un lucru bun faptul că PC Garage va fi preluat de Naspers, să nu uităm totuși că la momentul actual au cea mai bună platformă de magazin online din România, probabil top 10 din Europa.

Rămâne de văzut totuși ce prețuri vor practica (doar nu vă imaginați că va rămâne un competitor pentru eMag 🙂 )

[Sursa]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.